Welders World Cup Competition - Greek Championship

  

 

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών 2017
Διενέργεια του Εθνικού Πρωταθλήματος για την ανάδειξη «Πρωταθλητή»

Στα πλαίσια του Πρώτου (1ου) Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συγκολλητών που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων,  στα πλαίσια της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συγκολλητών, καθορίστηκαν οι οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες της Διοργάνωσης.

 

Κριτική / Εξεταστική Επιτροπή:

-      Βαμβακούσης Αρτέμης, Δρ. Μεταλλουργίας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, Πρόεδρος Εξεταστικής Επιτροπής.

-      Χωρεμιώτης Αλέξανδρος, Μηχανικός Συγκολλήσεων, Επιθεωρητής Swiss Approval Technische Bewertung. Μέλος Εξεταστικής Επιτροπής

-      Φραγκούλης Παναγιώτης, πιστοποιημένος Συγκολλητής, Ναυπηγεία Ελευσίνας. Μέλος Εξεταστικής Επιτροπής.

 

Τύπος Δοκιμίου:

-      Shielded Metal Arc Welding [111/SMAW]

-      Ανθρακούχος Χάλυβας

-      Μετωπική σύνδεση

-      Σωλήνας 6’ ιντσών

-      Θέση 45Ο

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

11 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 08.00, στην Ελευσίνα, οδός Τραπεζούντος 96 (και Διγενή Ακρίτα γωνία), στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων.

 

Διαγωνιζόμενοι αθλητές – ηλικίας από 18 έως 35 ετών – κρίθηκαν κατάλληλοι και συμμετέχουν, κατά αλφαβητική σειρά:

1.   Κουντεμάνης Ιερόθεος

2.   Καραγκιόζης Γεώργιος

3.   Παυλάκος Σάββας

4.   Ρουτζάκης Μανώλης

5.   Τσατσαρός Γιάννης

6.   Τσιλβελής Στέργιος

 

Διαγωνιστική Διαδικασία:

Προκριματική Φάση: Οι έξι (6) συμμετέχοντες θα δώσουν δοκίμια ανά 2 ομάδες των τριών συμμετεχόντων, εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) ωρών. Το σύνολο των ωρών της προκριματικής φάσης ανέρχεται σε τέσσερις (4) ώρες.

Μετά το πέρας του πρώτου δίωρου της προκριματικής φάσης, θα συμμετέχει η δεύτερη τριάδα των αθλητών και μετά το πέρας και του δεύτερου δίωρου, η προκριματική φάση του Διαγωνισμού και για τους έξι (6) συμμετέχοντες θα έχει ολοκληρωθεί.

Εντός μίας (1) ώρας η Εξεταστική Επιτροπή θα επιλέξει τα τρία (3) καλύτερα δοκίμια, και θα ξεκινήσει ο Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

 

Τελική Φάση: Στον τελικό θα συμμετέχουν οι τρείς (3) αθλητές με τα καλύτερα συγκριτικά δοκίμια, και εντός δύο (2) ωρών θα ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία και για αυτούς.

Εντός μισής (0.5) ώρας, η Εξεταστική Επιτροπή θα επιλέξει το καλύτερο δοκίμιο, αναδεικνύοντας τον Πρωταθλητή του έτους 2017.

Ο Πρωταθλητής, θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Σαγκάη / Κίνα, εφόσον βρεθούν χορηγοί να υποστηρίξουν την Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!!

 

Χορηγοί Ελληνικού Πρωταθλήματος

 

       

 

  

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών - Δημιουργία Εθνικής Ομάδας Συγκολλήσεων

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συγκολλήσεων στην Κίνα τον Ιούνιο του 2017, διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών – WELDERS WORLD CUP [WWC] από τις 24 έως 29 Ιουνίου 2017 στην Σανγκάη, στο οποίο η Χώρα μας προτίθεται να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της με την Εθνική μας Ομάδα.
Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη Διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συγκόλλησης στην Κίνα, με συμμετέχοντες Εθνικά Ινστιτούτα Συγκολλήσεων (ΑΝΒ) από 37 Χώρες, το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων αποφάσισε να οργανώσει την Ελληνική Ομάδα συγκολλητών η οποία θα προκύψει από την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Συγκόλλησης με την μέθοδο των Play Off.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Ηλικία Συγκολλητή: από 18 – 35 ετών

Μέθοδοι διαγωνισμού (6 κατηγορίες στο σύνολό τους):
1. Shielded Metal Arc Welding [111/SMAW] 2. Gas Metal Arc Welding [135/GMAW] 3. Gas Tungsten Arc Welding [141/GTAW] 4. Oxygen Fuels Gas Welding [311/OFW] 5. Finished-product welding [111 SMAW/ 141 GTAW/ 135 GMAW/ 136 FCAW] 6. Welding Competition for Non-regulated Projects

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, θα δημιουργηθούν οι σχετικοί πίνακες διαγωνιζομένων, και μετά από κλήρωση θα γίνει η τελική σύνθεση του πίνακα των PLAY-OFF.

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 3 Κριτές, θα κρίνει τους διαγωνιζόμενους βάσει προτύπων και Διεθνών Κανονισμών.

Στους Πρωταθλητές κάθε κατηγορίας προβλέπεται έπαθλο 200 ευρώ.

Περιμένουμε την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών, από όλη την Ελλάδα, καθώς και την συμμετοχή των εταιρειών τους για την προβολή του Ελληνικού δυναμικού και την καταξίωση εργασίας και εμπειρίας των Ελλήνων συγκολλητών σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Επικοινωνία: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

SEPTEMBER 2017 - INTERNATIONAL WELDING ENGINEERS ClassRoom Training Program

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ

 


Αγαπητοί συνάδελφοι Μηχανικοί, Εργοδηγοί και Τεχνίτες,

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων όπως γνωρίζετε είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός και η στήριξή του σε επίπεδο διάδοσης πληροφοριών των δραστηριοτήτων του είναι η ελάχιστη συνεισφορά μας στην λειτουργία του.
Το Ινστιτούτο προγραμματίζει ήδη 2 Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την ΑΤΤΙΚΗ, στις 15 Ιανουαρίου 2017 και 10 Μαρτίου 2017:

 

INTERNATIONAL WELDING ENGINEER COURSE [IWE] στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, αποτελούμενο από 440 ώρες εκπαίδευσης, δομημένο στα πρότυπα των Διεθνών Οργανισμών IIW και EWF.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων ΠΡΟΚΗΡΎΣΣΕΙ πρόγραμμα εκπαίδευσης Μηχανικών Συγκόλλησης για Έντεκα (11) υποψηφίους, ως ακολούθως:

2.1. Δέκα (10) θέσεις συμμετοχής ενδιαφερομένων Μηχανικών ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ, στο πρόγραμμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ, έναντι ποσού δύο χιλιάδων εννιακοσίων 2.900 ευρώ.

2.2. Μία (1) θέση συμμετοχής ενδιαφερομένου Μηχανικού ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ, στο πρόγραμμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ, με αποκλειστικά κοινωνικά κριτήρια, άνευ κόστους. Για την επιλογή του υποψηφίου που θα συμμετέχει με αποκλειστικά Κοινωνικά Κριτήρια, την απόφαση θα λάβει ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου (Welding Greek Institute General Director) βάσει αντικειμενικών δεδομένων της οικονομικής κατάστασης του αιτούντος.

Το κόστος των 2.900 ευρώ / συμμετέχοντα είναι εξαιρετικά χαμηλό, σχεδιασμένο να καλύπτει αποκλειστικά τα έξοδα του προγράμματος εκπαίδευσης τα οποία συνδέονται με το εν λόγω πρόγραμμα, σε σχέση πάντα με τον Μη Κερδοσκοπικό χαρακτήρα του Ινστιτούτου και το Κοινωνικό του προφίλ.

 

2. INTERNATIONAL WELDING ENGINEER COURSE [IWE] στην ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, στο ΤΕΙ Κοζάνης, αποτελούμενο επίσης από 440 ώρες εκπαίδευσης, δομημένο στα πρότυπα των Διεθνών Οργανισμών IIW και EWF.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων ΠΡΟΚΗΡΎΣΣΕΙ πρόγραμμα εκπαίδευσης Μηχανικών Συγκόλλησης για Δέκα (10) υποψηφίους, ως ακολούθως:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα IWE, είναι ενταγμένο στο Μεταπτυχιακό του ΤΕΙ Κοζάνης, και αποτελεί αυτοτελές τμήμα του εν λόγω μεταπτυχιακού. Για τον λόγο αυτό προσφέρεται στην τιμή των 2.000 ευρώ μόνον, και αφορά φυσικά αποκλειστικά τους Φοιτητές του συγκεκριμένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος. ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι Μηχανικοί, Εργοδηγοί και Τεχνικό Προσωπικό,
Ιδρυθήκαμε το 2007, με σημαντικές δυσκολίες και δομικές αδυναμίες φυσικά, κατορθώσαμε όμως με την βοήθεια όλων σας να αναγνωριστούμε από τους Διεθνείς Οργανισμούς και να προσφέρουμε και στην Χώρα μας τα Διπλώματα IIW/EWF, ενώ σήμερα ετοιμάζουμε μια από τις πιο μοντέρνες υποδομές στην Ευρώπη, σε επίπεδο Εκπαιδευτικής δραστηριότητας και Εξεταστικού Κέντρου.

Σας ζητάμε να αγκαλιάσετε το Ινστιτούτο με αγάπη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, είμαστε εδώ για όλους εσάς, οι περισσότεροι εργαζόμαστε εθελοντικά για να προσφέρουμε πιστοποιημένη γνώση στον Έλληνα Μηχανικό – άνεργο και επαγγελματία - και να αναδείξουμε τον μέγιστο Κοινωνικό μας ρόλο σε μια αγορά που δεν έχει τίποτα υλικό να δώσει στην παρούσα φάση, παρά μόνον δύναμη ψυχής και θέληση για διάκριση.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 36 30 050 / 210 36 36 966 – www.wgi.gr – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

The INTERNATIONAL WELDING ENGINEER course in Elefsina / Attika, in the new Building of the Welding Greek Institute is arriving! 

For more information, please click here

A new Era for the Welding Greek Institute starts in the Training Activities, through the TRAINING EXCELLENCE CENTER [TEC]

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Tel: +30 210 36 30 050

Welding Greek Institute, IIW + EWF fully authorized member since 2007

 

PRICING OF THE NEW WELDING ENGINEERS COURSE:

According to the NON PROFIT Character of Welding Greek Institute, the Official Training Course Price is: 2.900 Euro / Participant, for eleven (11) Participans.

Of the above, One (1) partticipant with objective economic weakness due to unemployment, will participate without any costs, underlining the Non Profit Characther of the WELDING GREEK INSTITUTE.

 

INSTRUCTORS CV'S

Υψηλού επιπέδου Εκπαιδευτές για το πρόγραμμα Διεθνών Μηχανικών Συγκόλλησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων. 

Η Ομάδα των βασικών εκπαιδευτών του προγράμματος, έχει ως ακολούθως:  

Δρ. Γράψας Βασίλειος

Aπόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών από το εργαστήριο Υδροδυναμικών Μηχανών του ΕΜΠ,  ο Δρ. Βασίλειος Γράψας έχει δημοσιεύει πληθώρα μελετών και εργασιών γύρω από την επιστήμη των υλικών και των εφαρμογών τους. Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει μια ευρεία γκάμα κατασκευαστικών έργων ως project manager ως QA/QC  manager αλλά και construction manager, για λογαριασμό εταιρειών όπως η ΔΕΗ, TERNAMETKAJ&P AVAX κλπ. Έχει εξειδικευθεί στον τομέα των μη καταστροφικών ελέγχων και είναι πιστοποιημένος σε όλες σχεδόν τις μεθόδους με Level 3 (UTRTMTPTVT) και Level 2 (RIIRTVA, MPA, TOFD, CR) .

 

Δημήτρης Στεργιόπουλος

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος αποφοίτησε το 1996 από τη σχολή Μεταλλουργών  και  Μηχανικών Μεταλλείων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος συγκολλήσεων και μη καταστροφικού ελέγχου των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλεία και έχει εκπαιδεύσει τεχνίτες και μηχανικούς πάνω σε ευρεία γκάμα θεμάτων σχετικά με την τεχνολογία των συγκολλήσεων. Έχει αποκτήσει το δίπλωμα του Διεθνούς Μηχανικού Συγκολλήσεων από το Γερμανικό GSI SLV και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και επιθεωρητής συγκολλήσεων σε έργα εταιρειών όπως η C&M ENGINEERINGTÜV ANLAGEN UND UMWELTCORINTH PIPEWORKS κλπ.

 

 Διαμαντόπουλος Κώστας

Κώστας Διαμαντόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής Μεταλλουργών και Μηχανικών Μεταλλείων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην τεχνολογία των συγκολλήσεων από το Cranfield University.  Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει ασχοληθεί με τον έλεγχο ποιότητας που σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι επικεφαλής του τμήματος QA/QC της PENSPEN, υπεύθυνος για τη διαχείριση της ποιότητας των έργων φυσικού αερίου, καθώς και το εσωτερικό σύστημα ποιότητας της ομάδας διαχείρισης έργων. Την ίδιας περίοδο, έχει συμμετάσχει σε διάφορες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διεξαγωγή έρευνας και ανάλυσης αστοχιών, μελέτες αξιολόγησης για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και δοκιμών υλικών προκειμένου να διερευνηθεί η γενική κατάσταση του σταθμού και του εξοπλισμού διυλιστηρίων. Διαθέτει εκτενή γνώση των συστημάτων ποιότητας που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα όπως: ISO 9001: 2000, ISO 17024, EN 45000, ISO 14001 και τις διαδικασίες πιστοποίησης τους, καθώς και εκτεταμένη γνώση τεχνικών προδιαγραφών για μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών έργων, καταστροφικών και μη καταστροφικών ελέγχων καθώς και της διαδικασίας ανάλυσης κύκλου ζωής. 

 

 Μαστρογιάννης Βασίλης 

Ο Βασίλης Μαστρογιάννης είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.  Έχει εργαστεί σε κατασκευαστικά έργα, κυρίως ενεργειακά και oil and gas, για λογαριασμό εταιρειών όπως METKA, ΔΕΗ, CORAL, PRAEUS CONTAINER TERMINAL, MOTOR OIL, DESFA, DEPA, ELINOIL, AEGEAN OIL, HELLENIC PETROLEUM, VVTV,  PETROLINA, AVIN, SHELL.  Θεωρείται αυθεντία σε θέματα στατικής ανάλυσης κατασκευών, Hydraulic Analysis και Surge Analysis.

 

Το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτών διασφαλίζει την άρτια προετοιμασία των υποψηφίων Μηχανικών Συγκόλλησης, ενόψει των γραπτών και προφορικών εξετάσεων.

 

Η αξιολόγηση των υποψηφίων  Μηχανικών Συγκόλλησης γίνεται από εξεταστές με εξαιρετική εμπειρία και κύρος, και η επιτυχία στις εξετάσεις, οδηγεί στο Διεθνώς αναγνωρισμένο Δίπλωμα του Μηχανικού Συγκόλλησης.

NACE COATING INSPECTORS PROGRAM. ELEFSINA, 05-10 DECEMBER 2016

NACE Coating Inspectors Program - Athens 5-10 DECEMBER 2016

THE MOST REQUIRED QUALIFICATION DIPLOMA FOR THE OIL & GAS, AS WELL MARINE SECTORS

NACE COATING INSPECTION PERSONNEL, CIP 1, αποτελούμενο από 60 ώρες πρακτικής και θεωρητικής διδασκαλίας και που αποκλειστικά για τη διεξαγωγή του, σημαντικό μέρος θα πραγματοποιηθεί σε εργαστήριο που θα μεταφερθεί από την Αμερική/ Huston.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα καλυφθεί από 2 Εισηγητές στην Αγγλική γλώσσα, διάρκειας 6 ημερών.

Το πρόγραμμα είναι οριστικοποιημένο για τις 05 Δεκεμβρίου 2016, με αριθμό / κωδικό προγράμματος 42 41 72 08

Το πρόγραμμα είναι επίσης αναρτημένο στην επίσημη Ιστοσελίδα του NACΕ:  http://www.nace.org/cstm/education/courses/courseschedule.aspx 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εξαιρετικής προστιθέμενης αξίας, δεδομένου ότι δεν παρέχει απλά μια θεωρητική γνώση και ένα τυπικό Δίπλωμα όπως προσφέρουν όλα τα άλλα παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος παρακολούθησης στο κινητό (mobile) εργαστήριο του Οργανισμού NACE, προσδίδοντας έτσι την απαραίτητη εμπειρία που πρέπει όλοι μας να έχουμε στο εργοτάξιο.

Το εν λόγω Δίπλωμα, είναι το πλέον ενδεδειγμένο για τους Διεθνείς Οργανισμούς Oil & Gas, συμπεριλαμβανομένου του αγωγού ΤΑΡ, αφού θεωρείται δεδομένο ότι τόσο οι Εργοληπτικές εταιρείες, αλλά και ο ίδιος ο ΤΑΡ θα αξιολογήσουν απολύτως θετικά υποψηφίους με πιστοποιητικά NACE, οι οποίοι θα τεκμηριώνουν Πρακτική Εμπειρία μέσω του προγράμματος.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, επιλέγει πάντα τους πλέον Διεθνώς καταξιωμένους Οργανισμούς να τους εκπροσωπήσει στην Χώρα και να προσφέρει στους Έλληνες Μηχανικούς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι θέμα επιλογής δικής μας, αλλά και του στρατηγικού ρόλου των Ινστιτούτων Συγκόλλησης Διεθνώς.
Κόστος συμμετοχής NACE COATING INSPECTOR: 3.500 USD

 

Elefsina, in WELDING GREEK INSTITUTE New Building, will performed the 6 days NACE Coating Inspectors Program, by 60 hours of theoretical and practical training, recognized World Wide.

WHO SHOULD ATTEND:
- Project Engineers (Big Energy Projects like TAP, Oil and Gas sector projects, etc..)
- Inspection Personnel (Big Energy Projects like TAP, Oil and Gas sector projects, Marine, etc..)
- QA/QC Managers (Pipping, Metalic Constructions, Ship Building Activities, Maintenance etc...)
- Contractors (Pipping, Marine, Storage Tank Farms, Refineries etc.)
- Technical Sales Representatives
- Blasters
- Paint Applicators
- Maintenance Personnel

 Nace Info 1

 Nace Info 2

 Nace Info 3

 

Program All

Pricing (including Practical and Theoretical training + Examinations): 3.500 USD / participant